Maszyny do produkcji lodów

Maszyny wielofunkcyjne

 

NAJLEPSZE MASZYNY DO PRODUKCJI LODÓW

Maszyny Bravo to najlepsze dostępne na rynku polskim maszyny do produkcji lodów i innych mieszanek cukierniczych. Uzyskanie doskonałej jakości lodów w technologii TRITTICO zajmuje tylko 9 minut, zaś system kontroli jonicznej opatentowany przez BRAVO pozwala na uzyskanie idealnej pożądanej konsystencji lodów bez względu na ich rodzaj (wodne, mleczne itp.)

TECHNOLOGIE WARTE PATENTÓW

Urządzenia Bravo TRITTICO są podzielone na dwie części: w górnym pionowym zbiorniku mieszanka poddawana jest pasteryzacji, a w  dolnym poziomym zbiorniku mieszanka jest zamrażana. Przenoszenie mieszanki z górnego zbiornika do dolnego następuje wewnątrz urządzenia przy wykorzystaniu opatentowanego systemu. Produkt nie jest narażony na kontakt z zewnętrzną powierzchnią. W trakcie, gdy odbywa się proces mieszania i zamrażania, można rozpocząć nowy cykl produkcyjny, zapewniając płynność pracy urządzenia.

Z TYMI MASZYNAMI MOŻESZ WSZYSTKO

Bravo TRITTICO Executive oprócz programów do produkcji wszystkich rodzajów lodów i sorbetów, posiada dodatkowe programy do przygotowywania musów, kremów cukierniczych, gotowania konfitur i marmolad, sosów słodkich i beszamelowych, gotowania owoców i wielu innych produktów. Dostępna jest również maszyna umożliwiająca dodatkowo temperowanie czekolady.

GELITA sk

W ofercie posiadamy również produkty cenionej słoweńskiej marki Gelita.

           

 

Maszyna wielofunkcyjna BIG Gelita:

Ściągnij pdf

Skontaktuj się z nami, aby uzyskać szczegółowe informacje o naszej ofercie.