W naszym asortymencie znajduje się nie tylko wyposażenie sklepów, ale także wysokiej jakości szafy mroźnicze oraz chłodnicze do lodów oraz innych produktów wymagających niskich lub ujemnych temperatur. Nowoczesna, wykonana ze stali nierdzewnej szafa chłodnicza oraz mroźnicza zapewnia przechowywanie produktów w dostosowanych do jego potrzeb warunkach, zapewniając jednocześnie świeżość i odpowiednią konsystencję lodów.

Szafy mroźnicze i ich rozbudowane funkcje

Naszym Klientom prowadzącym kawiarnię lub lodziarnię polecamy urządzenia mroźnicze, taki jak szafa mroźnicza przeszklona, przydatna do atrakcyjnej prezentacji oferty gastronomicznej lokalu. Co charakteryzuje nasze szafy mroźnicze na lody i szafy chłodnicze przeznaczone do produktów wymagających przechowywania w temperaturze od 0 do 15 stopni? Przede wszystkim:

  • funkcja automatycznego rozmrażania, odszraniania i odparowywania skroplin,
  • równomierny przepływ powietrza,
  • wentylacja,
  • wysoka wydajność,
  • możliwość programowania za pomocą specjalistycznego panelu.

Nasze szafy mroźnicze do lodów mają dużą pojemność, dzięki czemu sprawdzą się w kawiarniach, lodziarniach i innych lokalach gastronomicznych serwujących zimne desery. Wewnątrz urządzeń znajdują się prowadnice na tace i kuwety do lodów oraz liczne półki pozwalające ergonomicznie wykorzystać przestrzeń do chłodzenia i zamrażania.

Projekt pomieszczeń gastronomicznych dla lodziarni i kawiarni

Jeśli nie wiedzą Państwo, jakie szafy mroźnicze pozwolą w pełni wykorzystać potencjał lokalu i serwowanych produktów, to zapraszamy do kontaktu. Doradzamy naszym Klientom w doborze najlepszych produktów, w tym szaf chłodniczych i mroźniczych do lodów, projektujemy wnętrza gastronomiczne i sklepowe na miarę potrzeb. Odpowiednie wyposażenie kawiarni w funkcjonalne urządzenia zużywające jak najmniej energii pozwala na widoczne oszczędności w firmowym budżecie. Ponadto dwudrzwiowe szafy chłodnicze wykonane ze stali nierdzewnej umożliwiają przechowywanie produktów w sterylnych warunkach, które nie mają wpływu na konsystencję, smak i aromat lodów.