Pastella
Nowa linia urządzeń dla cukiernictwa firmy Igloo. Zaprojektowana została z myślą o rozwiązaniach sprzedażowych, w których niezbędna jest elastyczność aranżacji produktów i możliwość szybkiej reakcji na zmianę asortymentu, nawet w ciągu dni, a takie rozwiązania idealnie wpasowują się w potrzeby każdej cukierni. Pastella posiada wiele wariantów funkcjonalnych i wykończeniowych, w których może być eksponowany różnorodny asortyment.
- Możliwość łączenia w ciągi
- Agregat chłodniczy wewnętrzny (plug in)
- Czynnik chłodzący R290
- Szyba frontowa o promieniu R20 z możliwością otwierania
- Chłodzenie dynamiczne z automatycznym odszranianianiem
- Boki z płyty melaminowej – możliwość wyboru koloru
- 3 półki ekspozycyjne szklane na stelażu z regulacją wysokości oraz kąta zawieszenia
- Automatyczne odparowanie kondensatu
- Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (IGLOO)
- Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora
Wymiary mm
Pastella Sweet
- Długość 660 / 960 / 1360
- Wysokość 1200
- Głębokość 850
- Zakres temp. +4/+10
Pastella W
- Długość 930 / 1330
- Wysokość 1200
- Głębokość 985
- Zakres temp. +4/+10