Bez maszyny do lodów w okresie letnim nie przetrwa żadna lodziarnia, cukiernia czy kawiarnia. Ze względu na kontakt z żywnością urządzenia do produkcji lodów muszą być wykonane z odpowiednich materiałów, bezpiecznych i pozbawionych toksycznych substancji. Takie są maszyny do lodów z naszego asortymentu, dzięki którym każdy otrzyma aromatyczne lody i sorbety o właściwej konsystencji.
Maszyny do lodów z naszego asortymentu - dlaczego warto?
Sprzedawane przez nas w atrakcyjnych cenach maszyny do lodów i automaty do robienia lodów rzemieślniczych i tradycyjnych zapewniają odpowiednie mrożenie nawet w wysokich temperaturach. Wszystko dzięki doskonałym systemom wentylacyjnym. W ofercie znajdują się:
- wielofunkcyjne maszyny do robienia lodów rzemieślniczych BRAVO TRITTICO
- freezery do każdego rodzaju deserów, także naturalnych,
- pasteryzatory.
Jakie inne zalety mają sprzedawane przez nas maszyny do lodów w korzystnej cenie? Przede wszystkim wyróżniają się:
- łatwą obsługą,
- wysoką wydajnością i szybkością działania, robiąc lody w mniej niż 10 minut,
- bezproblemowym utrzymaniem w czystości,
- elektronicznym sterowaniem.
Inwestycja w oferowane przez nas wyposażenie sklepów, lodziarni, cukierni, kawiarni pozwala zyskać profesjonalne doradztwo w zakresie aranżacji przestrzeni handlowo-usługowej - nasi eksperci podpowiedzą, jakie rozwiązania sprawdzą się najlepiej, i pomogą zaprojektować wnętrza zgodnie z oczekiwaniami.
BRAVO TRITTICO: Wydajne i funkcjonalne maszyny do lodów TRITTICO firmy BRAVO, dzięki którym zaoferują Państwo swoim Klientom aromatyczne i smaczne desery o odpowiedniej konsystencji.
Maszyny wielofunkcyjne: Wielofunkcyjne maszyny do lodów marek BRAVO z rewolucyjnym systemem kontroli jonicznej oraz GELITA (BRAVO Group) umożliwiają stworzenie każdego deseru w zaledwie 9 minut, a także przygotowanie kremów, musów, konfitur i słodkich sosów.
Freezery: Pojemne freezery o dużej mocy, wykonane ze stali nierdzewnej, pozwalają stworzyć każde lody, także te rzemieślnicze i naturalne, według własnego przepisu.
Pasteryzatory: Pasteryzatory to znakomite urządzenia do robienia lodów 3w1, w których następuje pasteryzacja, dojrzewanie i schładzanie. Gwarantują oszczędność czasu potrzebnego na przygotowanie deserów, jak i przestrzeni w lodziarni dzięki łączeniu różnych funkcji.