DROP IN DELICE

Lada DROP IN jest przeznaczona do ekspozycji i sprzedaży ciast, pralin, dań gotowych, kanapek, sałatek.. Znajdzie zastosowanie przy wyposażaniu cukierni, piekarni, kawiarni, baru, lodziarni. Witryny DROP IN mają chłodzoną i / lub podgrzewaną półkę ekspozycyjną na tej samej wysokości co blat. Zapewnia to idealną widoczność produktu i łatwa obsługę. DROP-IN został zaprojektowany specjalnie do ekspozycji produktów na tacach 60x40. Lada jest produkowana w różnych modułach, również narożnych, dzięki czemu można zbudować bardzo efektowny ciąg o różnym przeznaczeniu.

INNOVA

Witryna cukiernicza z innowacyjnym systemem otwierania szyby frontowej. Przestronne i oświetlone wnętrze  gwarantuje doskonałą ekspozycję wyrobów cukierniczych. Ofertę dodatkowo wzbogaca opracowana przez architekta wnętrz  szeroka gama kolorystyczna paneli do obudowy systemu Innova. Modułowość produktów  oraz dostępne dystrybutory do lodów, szafy chłodnicze i lady sprzedażowe pozwalają optymalnie zagospodarować wnętrze.

Witryna cukiernicza posiada agregat chłodniczy wewnętrzny, chłodzenie dynamiczne z automatycznym odszranianiem,  elementy zewnętrzne szklane z szyb zespolonych z wypełnieniem argonowym i sitodrukiem czarnym oraz  innowacyjny system wysuwny frontu z elektromagnetyczną blokadą.

Zakres temperatury od 4 do 15 st. C

KAMELEO

Witryna cukiernicza wyróżnia się efektywnym systemem chłodzenia dynamicznego, który jest zasilany agregatem wewnętrznym. Nowoczesne i lekkie wzornictwo doskonale wpisuje się w aranżacje modernistycznych przestrzeni, a praktycznym systemem wymiany obudowy zapewnia użytkowanie witryny na długi czas.  Serie witryn cukierniczych Kameleo uzupełnia witryna neutralna oraz lada kasowa.

Charakterystyka:

  • agregat chłodniczy wewnętrzny, 
  • chłodzenie dynamiczne,
  • gięta szyba frontowa uchylna,
  • szklane półki ekspozycyjne z regulacją wysokości oraz kąta zawieszenia,
  • oświetlenie LED, automatyczne odparowanie kondensatu,
  • elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem,
  • alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora.

CUBE

Szeroka gama witryn cukierniczych, która wyróżnia się dużymi przeszkleniami oraz odpowiednio dobranym oświetleniem o ciepłej barwie idealniej dla ekspozycji wyrobów cukierniczych zapewnia bardzo dobrą prezentację produktów.

Charakterystyka:

  • przystosowane do łączenia w zestawy,
  • wyposażone w agregat chłodniczy wewnętrzny, chłodzenie dynamiczne,
  • automatyczne odparowanie kondensatu,
  • elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem,
  • alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora.
  • zakres temperatury 5-15 stopni C.

CARINA

Nowoczesna linia witryn cukierniczych z przeszklonymi frontami.  Zawiera agregat wbudowany, chłodzenie dynamiczne, automatyczne odparowanie skroplin.

Łączenie w ciągi oraz opcja do  zabudowy własnej pozwalają na wpasowanie witryn w aranżację wnętrza zapewniając jej spójną stylistykę.

NEXT

Modułowa witryna cukiernicza opracowana z myślą o dostosowaniu do każdego ustawienia. Różne wysokości oraz obudowy z funkcją chłodzenia lub podgrzewania zapewniają  funkcjonalność i komfort użytkowania.

Zastosowany system chłodzenia zapewnia równomierną dystrybucję chłodniczą na wszystkich półkach. Dodatkowym atutem jest elektrycznie otwierany szklany panel przedni.

Występuje w opcjach

  • Full- wysokości 120 i 140 cm, MINI – 95 cm w wersji z możliwością chłodzenia  lub podgrzewania produktów,
  • Total- dostępny w najszerszej gamie rozmiarów.
Skontaktuj się z nami, aby uzyskać szczegółowe informacje o naszej ofercie.