CHOCOLAT

O Chocolat można powiedzieć, że to dwie witryny zamknięte w jednej. Może być wykorzystywana jako witryna do pralin lub witryna cukiernicza. Umożliwia to regulacja temperatury i wilgotności powietrza wewnątrz urządzenia. Obejmuje ona zakres +4/+8C i + 14/+18C. Witryna zapewnia idealną konserwację prezentowanych produktów

  • Blat ze szkła hartowanego otwierany do góry
  • Podwójnie oszklona szyba przednia oferująca doskonałą izolację termiczną
  • Od strony sprzedawcy dolny poziom szuflad na tacki, wstążki, opakowania
  • Oświetlenie LED między panelami a cokołem od strony sprzedawcy i klienta
  • Jako opcja dwa regulowane reflektory z boku półki ekspozycyjnej
  • Chłodzenie statyczne z regulacją czasu rozmrażania

Wymiary

H-951 / L-1331 / D-852

Zapytaj o ofertę!

chocolat witryna cukiernicza