Pastella

Nowa linia urządzeń dla cukiernictwa firmy Igloo. Zaprojektowana została z myślą o rozwiązaniach sprzedażowych, w których niezbędna jest elastyczność aranżacji produktów i możliwość szybkiej reakcji na zmianę asortymentu, nawet w ciągu dni, a takie rozwiązania idealnie wpasowują się w potrzeby każdej cukierni. Pastella posiada wiele wariantów funkcjonalnych i wykończeniowych, w których może być eksponowany różnorodny asortyment.

  • Możliwość łączenia w ciągi
  • Agregat chłodniczy wewnętrzny (plug in)
  • Czynnik chłodzący R290
  • Szyba frontowa o promieniu R20 z możliwością otwierania
  • Chłodzenie dynamiczne z automatycznym odszranianianiem
  • Boki z płyty melaminowej – możliwość wyboru  koloru
  • 3 półki ekspozycyjne szklane na stelażu z regulacją wysokości oraz kąta zawieszenia
  • Automatyczne odparowanie kondensatu
  • Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (IGLOO)
  • Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora

 

 

 

Wymiary mm

Pastella Sweet

  • Długość 660 / 960 / 1360
  • Wysokość 1200
  • Głębokość 850
  • Zakres temp. +4/+10

 

Pastella W

  • Długość 930 / 1330
  • Wysokość 1200
  • Głębokość 985
  • Zakres temp. +4/+10

Zapytaj o ofertę!

pastella sweet

pastella w