freezer Gelmatic

TRITTICO STARTRONIC PREMIUM

  • Produkcja lodów i sorbetów
  • Praca w trybie odczytu konsystencji poprzez pomiar obciążenia amperometrycznego silnika lub pomiar temperatury
  • Możliwość dodawania składników w trakcie trwania każdej fazy ogrzewania i schładzania

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

TRITTICO STARTRONIC PLUS

  • Produkcja lodów, sorbetów, kremów cukierniczych.
  • Trittico Startronic Plus posiada wszystkie zalety modelu Startronic Premium z dodanym systemem jonicznym trzeciej generacji i dodatkowymi programami
  • Modulator prędkości mieszadła frezera gwarantuje pożądaną konsystencję produktu i jednocześnie zwiększa objętość mieszanki
freezer Gelmatic
freezer Gelmatic

TRITTICO EXECUTIVE PREMIUM

Do produkcji:

  • lodów
  • sorbetów
  • kremów cukierniczych
  • galaretek owocowych
  • sosów i konfitur
  • kremów śmietanowych i włoskiej bezy
  • bavaoise
  • słonych musów
  • sosu beszamelowego
  • Trittico Executive Premium posiada wszystkie zalety modelu Startronic Plus

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

TRITTICO EXECUTIVE EVO

Trittico Executive Evo posiada wszystkie zalety Executive Premium oraz umożliwia realizowanie trzech
programów temperowania czekolady dzięki funkcji ogrzewania i schładzania górnego zbiornika. Posiada też dodatkowe
programy cukiernicze.

Do produkcji:

  • lodów
  • sorbetów
  • kremów cukierniczych
  • galaretek owocowych
  • sosów i konfitur
  • kremów śmietanowych i włoskiej bezy
  • bavaoise
  • słonych musów
  • sosu beszamelowego
  • gorzkiej i mlecznej czekolady temperowanej
  • kremów do ciast francuskich
  • sufletów warzywnych
  • konfitur warzywnych
  • serów topionych
freezer Gelmatic
Skontaktuj się z nami, aby uzyskać szczegółowe informacje o naszej ofercie.