Maszyny do lodów Bravo Trittico

Maszyny do produkcji lodów firmy Bravo wyróżnia technologia, uniwersalizmem, wysoka wydajności i łatwość ich konserwacji. Modulator prędkości mieszadła frezera gwarantuje pożądaną konsystencję produktu i jednocześnie zwiększa objętość mieszanki a możliwość dodawania składników w trakcie trwania każdej fazy ogrzewania i schładzania przyspiesza produkcję. Urządzenia dysponują wieloma wbudowanymi programami pozwalającymi nie tylko produkować znakomite lody rzemieślnicze czy sorbety, ale także tworzyć różnego rodzaju kremy, galaretki, musy, konfitury czy temperować czekoladę (firma Bravo jest także producentem doskonaych temperówek do czekolady). Niektóre model wyposażone są w dotykowe wyświetlacze ułatwiające obsługę.

freezer Gelmatic

TRITTICO STARTRONIC PREMIUM

  • Produkcja lodów i sorbetów
  • Praca w trybie odczytu konsystencji poprzez pomiar obciążenia amperometrycznego silnika lub pomiar temperatury
  • Możliwość dodawania składników w trakcie trwania każdej fazy ogrzewania i schładzania

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

TRITTICO STARTRONIC PLUS

  • Produkcja lodów, sorbetów, kremów cukierniczych.
  • Trittico Startronic Plus posiada wszystkie zalety modelu Startronic Premium z dodanym systemem jonicznym trzeciej generacji i dodatkowymi programami
  • Modulator prędkości mieszadła frezera gwarantuje pożądaną konsystencję produktu i jednocześnie zwiększa objętość mieszanki
freezer Gelmatic
freezer Gelmatic

TRITTICO EXECUTIVE PREMIUM

Do produkcji:

  • lodów
  • sorbetów
  • kremów cukierniczych
  • galaretek owocowych
  • sosów i konfitur
  • kremów śmietanowych i włoskiej bezy
  • bavaoise
  • słonych musów
  • sosu beszamelowego
  • Trittico Executive Premium posiada wszystkie zalety modelu Startronic Plus

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

Poznaj szczegóły!

Zapytaj o ofertę!

TRITTICO EXECUTIVE EVO

Trittico Executive Evo posiada wszystkie zalety Executive Premium oraz umożliwia realizowanie trzech programów temperowania czekolady dzięki funkcji ogrzewania i schładzania górnego zbiornika. Posiada też dodatkowe programy cukiernicze.

Do produkcji:

  • lodów
  • sorbetów
  • kremów cukierniczych
  • galaretek owocowych
  • sosów i konfitur
  • kremów śmietanowych i włoskiej bezy
  • bavaoise
  • słonych musów
  • sosu beszamelowego
  • gorzkiej i mlecznej czekolady temperowanej (sprawdź naszą ofertę temperówek do czekolady)
  • kremów do ciast francuskich
  • sufletów warzywnych
  • konfitur warzywnych
  • serów topionych
freezer Gelmatic